Wat anderen zeggen

Ik kom meer dan een jaar bij Daniëlle en ook al was ik in het begin erg tevreden met haar en haar massages, dat wordt met de sessie meer.  Dit komt door Daniëlle haar werkwijze: zij vraagt in het begin van de sessie of er fysieke klachten zijn, daarnaast vraagt ze wat er in de geest en emoties speelt. Ze luistert erg goed, vaak weet ze nog goed waar de vorige sessie over ging, met zes weken ertussen!

Met de fysieke klachten weet ze altijd raad en naarmate we elkaar leren kennen komen de andere thema’s steeds verfijnder terug in de massage - een sessie verloopt anders wanneer ik “vertrouwen” noem als thema, dan wanneer ik “energie” noem. Ze is hierbij zeer intuïtief en weet een goede balans te vinden tussen het vertrouwen van haar ingevingen, en aandacht schenken aan de zaken die ik zelf noem.  Daarmee soms ontdekt (en behandelt) ze fysieke of geestelijk zaken waarvan ik zelf nog niet bewust was.  

Ik wil eigenlijk gewoon schrijven dat ze gouden massages geeft, ik vind haar erg goed en ben heel blij dat ik haar ontdekt heb.

Ze is verder zeer prettig in de omgang, werkt zeer schoon en netjes, de locatie is heel fijn, ze stuurt heel trouw bevestigingen en reminders, de zakelijke aspecten zijn zeer op orde.

- Jeff

Een hele fijne massage op maat gekregen. Daniëlle ontvangt je in een prettige ruimte aan het Spaarne en begint de sessie na een korte intake. Ik voelde me snel bij haar op mijn gemak met haar nieuwsgierige en welkome houding. Prachtig hoe ze intuïtief en met de juiste druk, stretch en tempo mij uitnodigde spanning in mijn lichaam lost te laten. Echt een aanrader voor jezelf maar ook om aan iemand cadeau te doen.

- Maarten Boersma

Wat een heerlijke ervaring! Daniëlle doet voorafgaand aan het massagetraject een uitgebreide intake, zodat ze haar massages kan aanpassen aan jouw behoeftes. Destijds sliep ik heel slecht. Door 8 weken lang, elke week een massage ‘s avonds, kwam ik weer in diepere vaste slaap. Daniëlle zorgt voor een fijne omgeving waardoor je goed ontspant en je erg op je gemak bent met alle aanrakingen en stretches. Ze weet precies de juiste punten te raken waardoor je weer in je lijf komt en uit je hoofd. Dikke aanrader!

- Floor

Een geweldige, volledige massage. Tailor made! Heel prettig hoe Danielle rustig de diepte opzoekt en kijkt hoeveel gewicht ze kan geven. Lang en prettig vasthoudend op stijve, strakke punten in rug en schouders. Doorademend voelde ik meer ruimte ontstaan en ging ik met minder opgetrokken schouders en een meer ontspannen rug de deur uit. Smaakt naar meer!

- Laura Meijers

Vakkundig, kalm en beheerst is hoe ik de massage gegeven door Daniëlle heb ervaren. Daniëlle weet tijdens het masseren diepe ontspanning te bewerkstelligen. Als een ander mens, geheel ontspannen en met nieuwe inzichten stond ik na 90 minuten op. Bedankt Daniëlle!

- Pamela

Een massage bij Daniëlle is ieder keer weer zo fijn en verrassend. Ze weet precies de punten in mijn lichaam te raken die het nodig hebben, waardoor ik weer meer ruimte en ontspanning voel. Tijdens haar massages ervaarde ik liefdevolle aandacht en ik was dan ook helemaal op mijn gemak bij haar.

Ik heb nu alweer heel veel zin in een volgende sessie!

- Iepke Seebregts

Daniëlle geeft heerlijke ontspannende en dynamische massages waarbij je hele lijf wordt meegenomen. Ik ben begonnen met 60 minuten, langer leek mij echt veel te lang. Na de eerste sessie meteen opgeschaald naar 90 minuten en dat vliegt altijd om. De Thaise stijl om tijdens de massage te liggen op een groot matras, met vaak nog een elektrische deken eronder en dekentje over je heen geeft zowel een vrij als een veilig gevoel. Daniëlle is verder een hele leuke vrouw, heeft altijd even tijd voor een leuk gesprekje en een kopje thee en regelt haar zaakjes goed. Dankjewel Daniëlle!

- Merel